Xortec on mukana kamppailussa koronavirusta vastaan – mikrobiologiset suojakaapit mahdollistavat pikatestauksen

Pitkäaikaisen yhteistyökumppanimme Kojair Tech Oy:n valmistamat lääketeollisuudessa ja laboratorioissa käytettävät mikrobiologiset suojakaapit (esim. Covid19-pikatestaus) on varustettu Xortecin kehittämällä elektroniikalla. Olemme suunnitelleet ja valmistamme kaappien elektroniikkakortit ja ilmavirranmittausanturit sekä kosketusnäytölliset käyttöliittymät. Toimitamme laitteen ohjauskeskuksen valmiiksi koottuna ja testattuna kokonaisuutena Kojairille.

Mikrobiologisen suojakaapin ohjauskeskuksen loppukokoonpanoa Xortecin tuotantotiloissa Lempäälässä.

Vallitsevan COVID-19 pandemian aikana on noussut tarve virustestausten merkittävään lisäämiseen ja tulosten saamisen nopeuttamiseen. Xortecin ja Kojairin vahvan yhteistyön, osaamisen ja ketterän toimintatavan ansiosta pikatestauspisteitä on syyskuusta 2020 alkaen saatavilla Helsinki-Vantaan lentokentällä tai sen välittömässä läheisyydessä. Näytteenottopisteissä otetut näytteet analysoidaan suojakaapeissa, jolloin testitulos saadaan nopeasti, parhaimmassa tapauksessa 15 minuutissa. Testauksen nopeat paikalliset tulokset tuovat myös taloudellista hyötyä, kun matkustajien ei tarvitse odotella tuloksia tunteja tai pahimmassa tapauksessa joutua karanteeniin hotelliin.

Suojakaapeilla on kysyntää kansainvälisesti ja niitä käytetään myös koronavirusrokotteen kehittämisessä.

Aiheesta lisää:
www.hs.fi/kotimaa/art-2000006606061.html


Xortec on kotimainen, kansainvälisesti kilpailukykyinen elektroniikkavalmistaja, joka on toiminut vuodesta 1992. Olemme erikoistuneet korkean teknologian hyödyntämiseen ja tarjoamme elektroniikan teknologia-, suunnittelu- ja valmistusosaamista. Moderni tuotantomme skaalautuu joustavasti aina proto- ja piensarjoista vaativaan massatuotantoon. Hyödynnämme IoT-teknologiaa kehittämässämme Main-IoT tuoteperheessä, johon voi tutustua osoitteessa www.main-iot.fi

Olemme mukana mm. lääketeollisuuden laitteiden tuotekehityshankkeissa (Covid19-testaus), sotilaselektroniikan valmistuksessa sekä ajoneuvoteollisuuden laitesuunnittelussa ja valmistuksessa.

Similar Posts