Koronavirus (COVID-19) tiedote

Xortec on varautunut koronaviruksen vaikutuksiin

Koronaviruksen aiheuttama poikkeustilanne Suomessa ja koko maailmassa on saattanut yritykset uusien haasteiden eteen. Vaikutukset voivat olla suoria tai välillisiä, ne voivat aiheuttaa äkillisiä toiminnan muutoksia tai sitten vaikutukset näkyvät viiveellä. Yhteistä kuitenkin on, että yksikään yritys ei ole immuuni käynnissä olevalle pandemialle.

Poikkeustilanteesta huolimatta toimintamme jatkuu normaalisti. Huomioimme kuitenkin vallitsevan tilanteen ja pyrimme reagoimaan muutoksiin nopeasti. Seuraamme Terveyden- ja hyvinvointilaitoksen (THL:n) sekä muiden viranomaisten suosituksia ja noudatamme niitä.

Henkilöstön työturvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Toteutamme henkilöstön keskuudessa uusia toimintatapoja tartuntariskin minimoimiseksi. Tähän liittyy lukuisia pieniä toimenpiteitä, tärkeimpinä huolellinen käsihygienia ja päivittäinen siivous. Kannustamme työntekijöitämme myös etätyöskentelyyn. Myös yhteistyökumppaniemme tapaamiset hoidamme mahdollisuuksien mukaan sähköisten kanavien ja etäyhteyksien välityksellä.

Asiantuntijamme, myyjämme ja suunnittelijamme ovat normaalisti tavoitettavissa ja toivomme kumppaneiltamme aktiivista yhteydenpitoa projektien eteenpäin viemiseksi. Olemme seuranneet asiakkaidemme tarpeita ja täydentäneet varastomme ajoissa. Tästä huolimatta pyydämme varautumaan pidennettyihin toimitusaikoihin.

Näinä epävarmuuden aikoina toivotamme asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme voimia ja terveyttä. Vaikka tilanne nyt heittää kylmää vettä niskaan, kannattaa katse pitää tulevassa.  


Similar Posts