Nopea ja joustava tuotanto takaa tulokset

Protosarjat

Uusi tuote syntyy vaihe vaiheelta, mutta kokonaisuus on enemmän kuin osiensa summa. Huomioimme valmistuksen koko elinkaaren aina materiaali- ja komponenttivalinnoista tuotannon suunnitteluun.

Me Xortecilla haluamme tukea tuotteesi valmistusta aina suunnittelusta testaukseen ja sarjatuotantoon. Autamme suunnittelijoitasi tehokkaimman valmistusratkaisun löytämisessä sekä tarkoituksenmukaisten materiaalien ja komponenttien valinnassa. Prosessimme takaa, että saat tuotteesti laadukkaasti ja ketterästi kentälle.

Pienet ja keskisuuret sarjat

Toimitusvarmuus on lupaus laadusta. Tuotannon on pystyttävä reagoimaan nopeasti kysynnän vaihteluihin kustannuksia kasvattamatta.

Vaativinkaan liitos ei ole meille mahdoton tehtävä. Tuotantomme skaalautuu joustavasti tilauskannan mukaan, eikä tavara seiso varastossa turhaan. Pieteetillä tehty kokoonpano ja huolellinen testaus viimeistelevät virheettömyyden ja takaavat tuotteellesi pitkän käyttöiän.

Suuret sarjat

Sarjakokojen kasvaessa hinnan merkitys kasvaa. Koska laadusta ei voi tinkiä, kilpailukyky syntyy tehokkaasta tuotantoprosessista ja tinkimättömästä laadunhallinnasta.

Joustava kapasiteetti, suomalainen laatu sekä kustannusten ja riskien hallinta ovat meille kunnia-asia. Sitoudumme tuotteen koko elinkaaren tukemiseen, huolehdimme  jäljitettävyydestä ja teemme valmistuksen aloittamisen helpoksi. Osallistumme aktiivisesti myös uusien tuotevariaatioiden ja -innovaatioiden kehittämiseen.

Nopea ja joustava tuotantoprosessi   |   Toimitusvarmuus   |   Vahva suunnitteluosaaminen