Menestys syntyy parhaista ratkaisuista

Suunnittelu

Menestystuotteen suunnittelussa yhdistyvät visio, tieto ja taito.

Avullamme viet tuotteesi uudelle tasolle, hiot sarjatuotannon huippuunsa ja optimoit tehokkuuden. Monimutkaisinkaan piirilevy ei ole meille mahdoton tehtävä. Tarjoamme käyttöösi parhaat asiantuntijat ja autamme niin materiaali- ja komponenttivalintojen, kokoonpanoratkaisujen kuin tuotannon suunnittelussa.

Materiaalien hankinta

Paras tuote syntyy laadukkaista komponenteista.

Hankimme tuotteellesi laadukkaat komponentit kilpailukykyiseen hintaan. Ne ovat valmiina hyllyssä aina, kun niitä tarvitset. Takaamme saatavuuden silloinkin, kun markkinat heittävät kylmää vettä niskaan. Seuraamme asiakkaan tarvetta ja täydennämme varastot ajoissa.

Valmistus

Fiksu tuotanto parantaa kannattavuutta.

Selvitämme tehokkaimman valmistus- ja kokoonpanoratkaisun ja vastaamme laadunhallinnasta. Nykyaikainen tuotantolinjamme ja osaava tuotannonsuunnittelu varmistavat joustavat toimitukset ja korkeimman mahdollisen palvelutason. Tuotantomme skaalautuu ketterästi aina proto- ja piensarjoista vaativaan massatuotantoon.

Varastointi ja logistiikka

Kilpailukyky syntyy keskittymällä oikeisiin asioihin.

Reagoimme kysynnän vaihteluihin ripeästi ja vapautamme resursseja omaan toimintaasi. Nykyaikainen suunnittelu- ja tuotantokeskuksemme vastaa mittavaankin varastointitarpeeseen. Tehokas logistiikka takaa, että tuotteesi menevät maaliin silloinkin, kun muut jäävät puolitiehen.

Komponenttien ylläpito

Lisäkauppa sinetöidään kestävällä laadulla.

Paraskin tuote on yhtä hyvä kuin sen heikoin lenkki. Huolehtimalla komponenttien ajantasaisuudesta varmistat tuotteiden tasalaatuisuuden ja kestävyyden vuodesta toiseen. Vastaamme komponenttien ylläpidosta ja kerromme, kun päivitys on ajankohtainen. Esittelemme uudet vaihtoehdot ja hankimme ne puolestasi.