Älykästä ja langatonta etähallintaa laitteiden ohjaukseen ja seurantaan

Xodem – Älykästä ja langatonta etähallintaa laitteiden ohjaukseen ja seurantaan

Luotettava ja helppokäyttöinen langaton kenttälaiteverkko rakentuu vähintään yhdestä Xodem-tukiasemasta ja radiokortista. Järjestelmän avulla päivität tuotteesi nykyaikaan ja tuotat lisäarvoa liiketoiminnallesi.

Xodem-tukiasema ja radiokortti muodostavat älykkään, vikasietoisen ja mukautuvan mesh-verkko, jossa tieto kulkee optimaalisinta automaattisesti valittavaa reittiä. Verkon ja tukiaseman avulla mittaustiedot ja laitteiden ohjaukset saadaan verkkopalvelimelle sekä mobiililaitteisiin joustavasti, nopeasti ja häiriöttömästi. Verkon toiminta on testattu ja todennettu niin laboratoriossa kuin aidossa käyttöympäristössä.

Helppoa hallintaa älypuhelimella ja netissä

Kenttälaitteet ovat nopeasti ja edullisesti muokattavissa toimimaan myös erilaisten antureiden, järjestelmien ja laitteiden kanssa. Tyypillisiä sovellualueita ovat esimerkiksi eTolppa-lämmitystolpat, perinteiset lämmitys- ja ilmastointijärjestelmät sekä älypuhelimien mahdollistamat  käyttäjätunnistus- tai maksujärjestelmät. Laitteita voidaan lisätä yhteen verkkoon käytännössä rajattomasti.

Xodem-kenttälaitteet tukevat NFC-lähiyhteyttä, jolloin laitteita voidaan ohjata älypuhelimella myös paikallisesti, mikä helpottaa ja nopeuttaa järjestelmän käyttöä. Lisäksi NFC sallii laitteiston asennuksen mobiililaitteiden avulla helppokäyttöisellä asennusohjelmistolla. Laitteistoa voidaan käyttää joustavasti internetin välityksellä myös etänä.