Kotimaisen elektroniikka-alan edelläkävijä

Yrityksestämme

Xortec tarjoaa suomalaista elektroniikan teknologia-, suunnittelu- ja valmistusosaamista kansainvälisesti kilpailukykyiseen hintaan. Moderni tuotantolinjamme skaalautuu joustavasti aina proto- ja piensarjoista vaativaan massatuotantoon.

Olemme erikoistuneet vaativiin liitoksiin ja vaikeisiin käyttökohteisiin yli 20 vuoden kokemuksella. Pitkä historia ja palo parhaaseen lopputulokseen ovat tehneet meistä kotimaisen elektroniikka-alan edelläkävijöitä. Yhdessä asiakkaidemme ja vahvojen verkostojemme kanssa raivaamme tietä kotimaisen elektroniikkavalmistuksen tulevaisuudelle.

Iot-teknologia edelläkävijä

Edelläkävijyys merkitsee meille asiakkaidemme kuuntelemista, jatkuvaa tuotekehitystä sekä uusimman ja kehittyneimmän teknologian soveltamista tuotteisiimme. Tavoitteena on Iot- teknologian soveltaminen arjen helpottamiseen ja liiketoimintojen tuottavuuden kasvuun ensimmäisinä Suomessa.

Laadukas lopputulos on enemmän kuin osiensa summa

Kun tähtäimessä ovat laatu, tehokkuus ja ajantasainen teknologia, kokonaisuus ratkaisee. Palvelumme kattavat koko elektroniikkatuotteen elinkaaren suunnittelusta tuotantoon, kokoonpanoon, testaukseen ja komponenttien ylläpitoon.Viimeisin konekanta, vankka projektiosaaminen ja  optimaalinen tuotannonsuunnittelu varmistavat asiakkaillemme korkeimman mahdollisen palvelutason.