Asiakkaamme

eTolppa – Innovatiivista autonlämmitystä

eTolppa -piharasioiden etäohjausjärjestelmä on helppokäyttöinen ja energiatehokas ratkaisu autopaikkojen sähköistykseen.

Helppokäyttöinen ja energiapihi eTolppa tuo säästöä niin yksityisille taloyhtiöille kuin julkisille pysäköintialueille, kuten yrityspaikoitukseen, karavaanialueille, satamille, lentokentille ja rautatieasemille. Se sopii erinomaisesti myös hybridi- ja sähköautojen lataukseen.

Toimintavarma järjestelmä on kehitetty pohjoisiin olosuhteisiin. Sen avulla lämmitysajan voi asettaa joko paikallisesti digitaalikellolla tai etäohjauksella tietokoneen tai mobiililaitteen välityksellä. eTolppa voidaan asentaa niin uudis- kuin saneerauskohteisiin, eikä hinta juuri eroa perinteisestä lämmitystolpasta.

Helpottaa arkea ja säästää kustannuksia

eTolpan avulla seuraat ja optimoit sähkönkulutusta tehokkaasti. Ulkolämpötilan mukaan aktivoituvan ekotoiminnon ansiosta ratkaisu säästää energiankulutuksessa jopa 50–60 % perinteisiin lämmitystolppiin verrattuna. Järjestelmä mittaa ja rekisteröi erikseen kunkin käyttäjän autotolppapaikan sähkönkulutuksen.

Langaton eTolppa -järjestelmä on täysin automatisoitu, eikä sen asennus tai käyttö vaadi erityisosaamista tai parkkipaikan uutta kaapelointia. Ohjelmisto sisältää valmiina vakiomuotoiset rajapinnat, joten se keskustelee sujuvasti myös muiden järjestelmien kanssa.

Lisätietoja: eTolppa


eTolppa on yksi Xortecin innovatiivisista palveluista Smart Grid-ratkaisuille. Pysäköintipalvelujen lisäksi tuotamme myös muita älykästä pysäköintiä varten kehitettyjä palveluja.